Luxe collectie tuinmeubelen, lounge sets, tafels, banken

Houtbouw

Houtbouw bestaat bij ons uit 4 onderdelen:
+ Maatwerk
+ Kwaliteit
+ Ontwerp
+ Ontspanning

 
Met ons ervaren team en gedegen vakmanschap wordt elk prieel, tuinpaviljoen of tuinhuis voor u op maat gemaakt. Dit in elk gewenst houtsoort: o.a. Eikenhout, Larix Douglas, Red Ceder en Geïmpregneerd grenen/vuren.

Ook leveren wij standaard modellen.

De Tuin-Kamer levert priëlen en tuinpaviljoenen van hoge kwaliteit en ontwerp. Kwaliteit kun je bereiken door de juiste materialen en gedegen vakmanschap. Deze combinatie vindt u bij de Tuin-Kamer. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om de meest veelzijdige creaties te realiseren.

Het juiste ontwerp in combinatie met de juiste materialen zorgen voor een echte relaxplek in uw tuin. Geheel in stijl en afgestemd op de richting van uw huis en/of tuin. Aan de hand van een tekening wordt een definitief ontwerp gemaakt. U kunt een prieel of tuinpaviljoen zien als een verlengstuk van uw woning.

Een prieel of tuinpaviljoen is een rustpunt in de tuin. De ideale oplossing om langer van uw tuin te genieten tijdens elk seizoen, als het heel warm of juist ‘s avonds wat kouder is. Wij kunnen voor u een ontwerp maken geheel in stijl en afgestemd op de inrichting van uw huis en/of tuin.
 

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op via info@detuin-kamer.nl of bel ons 0113-572406 

   

 

Klik op de foto's om de volledige impressie te zien